Followers

Sponsored By

Sunday, April 18, 2010

Contest Dad's Special Moment



Dah lama sangat tak join Contest.Sementara ada masa nak meraban ni.Jom join contest kat Blog Zamieda-Lifeline ni.

Jom tengok syarat2nya
syarat-syarat penyertaan:
1. buat entry contest ini di blog anda -dah-
2. letak banner pada entry & side bar -dah-
3. link back banner ke page ini -dah-
4. masukkan link blog ini ke blog list anda -dah-
5. letakkan gambar anak anda sedang dilayan oleh bapanya yang paling touching
bagi anda spt memandikan anak,memberi susu,tukar lampin dsb.
Ada 3gambar yang menjadi pilihan saya
Gambar ini diambil sewaktu di Pizza Hut Sunway Pyramid.Waktu ni Hubby dan Rikazz sedang main tanduk2 kepala.Jadi dapatlah ibu makan dengan tenang.
yang ni pula gambar masa jalan2 kat Taman Botani.Ibu dah tak larat nak kejo Rikazz ni.Jadi abah ambil Rikazz bawak main air.Dia tahu anak dia hantu airYang ni kat Zoo Negara.Rikazz baru pes time nengok binatang.Abah ajar Rikazz sebut nama binatang..
6. ceritakan sedikit ttg gambar itu.
7. usia anak mestilah 5 tahun ke bawah semasa gambar diambil.
8. masukkan juga link penaja iaitu MAZcollection dalam entry & bloglist anda.
9. tinggalkan jejak di ruangan komen di bawah sp mudah saya melawat entry anda.
TARIKH TUTUP IALAH PADA 11.30 MALAM 30.5.2010..
HADIAH AKAN DIBERITAHU KEMUDIAN.
(2 HADIAH MISTERI MENANTI ANDA)

1 comment:

ieda said...

sudah dilawati...tq..will be back again.

SIGN JANGAN TAK SIGN