Followers

Sponsored By

Sunday, February 7, 2010

Macam macam peristiwa

Bulan February ni..macam macam berlaku padaku..ada yang sedih dan ada yang gembira..apa yang sedih dan gembira tu?Meh aku senaraikan satu persatu

1.1February
Aku menghadiri kelas memandu..aku drive dr sekolah sampai metro kat Kg Melayu Lama Subang.Sebelum tu dah 2hari berderet aku drive..Tapi aku sedih dan letih sebab makin banyak hari aku blaja..makin teruk performance aku.Asyik mati enjin je kat bila sampai simpang yang naik bukit.Fed up sbb buat kesalahan yang sama..letih cikgu hailmee mengajar.Mujur Baby dengan rela hati nak menjemput aku dekat Metro..kalau x aku kene harungi jalan yg jam petang petang tu drive sndiri balik umah plak dr Metro..huhuhu..memang dah sedih sangat..TETAPI

2.2 February
Sedang aku berehat sebentar kat bilik jQaf sebelum meneruskan kelas..uncle Suveen PAR sekolah aku dtg bawak surat.Aku nampak surat SPP..berdebar ni..ooh..rupanya aku dah sah lantikan ke DG 41..maka dengan ini rasmilah sudah jawatanku DG41..memang epi sgt sbb dah lama aku menanti setelah menghantar balik surat terima jawatan ke SPP pada bulan 11 yang lepas.alhamdulillah..senyum sikit

3.4 February
Oh..alhamdulillah..ini adalah tarikh keramatku..Tarikh aku dilahirkan kedunia 27tahun yg lepas..Tiada apa apa pun yg istimewa berlaku..tiada hadiah tiada sambutan..namun ucapan dari keluarga dan kawan kawan membuatku ceria..Terima kasih semua

4.6 February
Selepas menghadiri sekolah ganti dan mesyuarat guru..aku dan keluarga bergegas ke rumah Dilla mama kepada Danish Rayyan Dizly utk menghadiri undangannya..walaupun cepat sehari tp aku puas hati dpt memenuhi undangannya..Happy besday Rayyan 7Feb..dan juga 6Feb adalah besday qareena adani yg pertama

5. 13 February
Plan nak g jalan jalan jauh sume xjadi.At last yg jadi nak g Bukit Cahaya Seri Alam..pas tu malamnya nak g kenduri kat Kg Jawa Klang..n Rikazz akan berjumpa atoknya untuk kali pertama..

6. 14 February
Akan mengiringi pengantin ke Rembau..nak jumpa kobau..besttt

7. 15 February
Ada ujian memandu pra ujian dgn Metro..takutnyaaa...drive pun xcekap

tu ler diaaa

2 comments:

Mrs. Adz said...

tahniah ye dah disahkan jawatan..moga berjaya dalam ujian memandu tu nanti..jgn gelabah tau..tenang je

ibunafis said...

congrats coz dh disahkan jawatan..& gudluck 4 ujian memandu tu..hepy belated besday yea iburikazz!!

SIGN JANGAN TAK SIGN