Followers

Sponsored By

Thursday, December 15, 2011

Saya Dah kurus ke???

8 bln yg lepas Terkini 2hr yg lepas

Of cos lah blom masuk kumpulan kurus lagi pun..sbb saya dulu mmg kurus lah..tp skang ni bila dirasa rasa baju yang dah mula melonggar..mestilah rasa saya dah susut lah badan berbanding 8bln yg lepas..xpelah..korang nilai lah sendiri..pape pun saya dah puas dengar org kutuk kutuk badan saya ni...pape pun saya dapat pakai banyak baju semula dgn selesa saya dah bersyukur..

Tips???

BREASTFEED je lah..sbb saya mmg xdiet setakat ni..nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL pun xmampu..bnyk lg nak guna duet..kalau ada duet terpijak..nak jugak kan..hehehe

3 comments:

Hanna said...

bravo nazz..org kata pelan2 kayuh..xyah nk berdiet bagai kan,just bf je..chaiyok2!

Iela Fazielah said...

ala biasala.... kurang2 6bln ke 1 thn br badan betul2 leh turun..skrg ni masih sembab2 lagi... sabar je

Naz Nur Nhazzla said...

kak hanna...begitulah..cuma org je yg xsabo nengok kita ni domoks,,

kak iela..btol tu..kalau guna produk pun saya rasa sama gak impak nya bkn nampak serta merta pun

SIGN JANGAN TAK SIGN