Followers

Sponsored By

Saturday, November 13, 2010

Tanjung Bunga ke Tanjung Harapan?




Selepas membayar segala mcm bil..kami menuju ke sunway pyramid.Niat di hati nak cari pump manual.Tapi dari beribu ribu parking tu xda yang kosong.Ish ish ish..akhirnya kami menukar destinasi ke Bukit Tinggi.Kat sana ok lah..xramai sgt.Maka sedaplah shopping beberapa barang yang tak perlu tapi nak jugak beli kan.Belilah jugak manual pump anakku..Nak beli Medela Free styler xmampu...beli yg murah pun jadilah.Sbb penah try pumo anakku tu,,,ok lah sbb dia ada suck release mcm baby hisap tu.Cuma hasilnya xtau lah lagi...
Selepas bershopping dan makan makan...aku pun ditanya oleh B nak kemana..Teringat satu pemandangan indah yang menjadi sebutan ramai...
B..JOM PERGI TG BUNGA..
B yang terpinga pinga bertanya kepadaku di mana lokasi tanjung Bunga tu..aku pun menjawab
KAT PORT KLANG TU..
dengan penuh keyakinan...lalu terpecah lah gelak tawa suamiku...
TU TG HARAPAN BUKAN TG BUNGA..
ohh.. xkisah lah yang penting sampai..
Pergilah kami kesana..konon nak tgok matahari terbenam..tapi nak tunggu lama sangat..Sempatlah menghabiskan petang di sana..agak panas sebab matahari menyimbah air laut..
Rikazz pula tidur..xdapatlah dia berlari2 mengejar burung gagak yang menghiasi pemandangan tg itu..
Sempatlah ambil gambar...

No comments:

SIGN JANGAN TAK SIGN