Followers

Sponsored By

Monday, March 28, 2011

Dia masih kuning walaupun dah sebulan




Alhamdulillah..pejam celik pejam celik dah sebulan Riyash dilahirkan..Ibu dia plak dah sebulan berpantang..
Sebulan check up Riyash nye berat dah 5.06kg..dr 3.14kg
Tinggi Riyash dr 50cm ke 57cm
Apa pencapaian Riyash..
Dah pakai baju abang masa 8bulan ke atas..
Dah mengiring..dan kepala dah menegak.Suka kalau Naz dukung dia letak kat bahu.
Marah kalau dia dibaringkan telentang..
Tapi yang tak best walaupun dah sebulan Riyash masih kuning.Masa 3minggu Riyash nye kuning dah turun..dr mula mula kuning 212..3mggu kuning 144..banyak kan turun..tup tup check up sebulan boleh lah kuning dia naik semula 175..apa lg refer hospital lah..
Kami dah pergi hospital..next week akan jumpa pakar..harap2 xda papa lah..

Kisah ibu plak
Masa sebulan berpantang berat ibu dah turun dr 83kg ke 69kg..tapi masalah punggung ni sgt lah rumit..besar lg..69 tu msh ada 9kg sebelum dpt berat b4 mengandung...Luka jahitan operation dah baik..dah cantum..cuma mggu lepas bernanah plak jahitan yang hujung..alhamdulillah dah kering dah..tp makin nak baik jahitan rasa tegang sangat...jalan masih xleh laju.Kesan ubat bius plak masih terasa di tulang belakang dan punggung..sengal je..

Kisah Rikazz plak
Kalau si adik dah sebulan maknanya si Abang 2thn 2bln..
Masih lagi breastfeed dgn ibu.selalu berebut dgn adik.Dah semakin banyak word dan ayat dia.Dan semakin jelezz dgn adik..

Tu je..
@gambo kemudian ye..jenuh nunggu dia upload

2 comments:

eRiNsZ said...

insyallah naz evrytg gonna b ok

Azwani Shaari said...

insyAllah, moga2 xde dah jaundice pasni, aminnn :)

SIGN JANGAN TAK SIGN