Followers

Sponsored By

Sunday, February 19, 2012

Shopping shopping utk rumah


Ngada ngada kan..entah bila dapat masuk umah baru tu tapi dah sibuk beli beli barang.Sementara ongkosnya ada baiklah dibelikan dulu.Takut terguna..saya g Nilai beli langsir utk satu rumah.Memandangkan umah saya semi D semua ruangan ada tingkap.kalau xberlangsir terang bulan plak nanti.Saya beli utk 12 keping tingkap dan 2 lapis utk sliding door siap jahit.harga RM500 ok x?Saya mmg xpernah shopping utk rumah sebelum ni,

Pas tu saya g GC Lighting beli satu lampu cantik utk ruang tamu dan ruang makan.Harga kat GC lighting tu affordable dan banyak pilihan yg jarang kita jmpa dr segi design nya.Utk rumah kecik mcm saya ni mna lah sesuai beli laampu chandeliar yg bergayut gayut tu.lagipun mahal..ni lampu makan dpt 39.90 dan lampu ruang tamu 200 lepas diskaun.Geram nak beli mcm mcm lampu tp duit xbanyak plak masa tu.lampu downlite pun satu unit rumahnya 12.90..

saya juga dah beli cat..yg tinggal kipas dan lampu-lampu kalimantang..yg lain lain tu bila dah masuk umah pun boleh kan..

tadi suami g tgok umah kami dah ada alamat dah..NO 2 rupanya ..memang kami sekeluarga ngam dgn no 2 kot

1 comment:

Hanna said...

bestnya dh ada rmh sendirik ni...mcm2 brg kalau boleh nk dihiaskan..

SIGN JANGAN TAK SIGN