Followers

Sponsored By

Tuesday, November 29, 2011

Alhamdulillah..loan rumah dah lulus..

Nampak tak kertas ni dah koyak?Rikazz nye keje
Ni pelan rumah
Rumah kami sebelah kanan..corner lot

Saja nak share kat sini..Sbb masa memula book rumah tu dulu pun dah citer kat sini kan.Baru je td pagi kerani sekolah kol bgtau surat perumahan dah sampai..kat opis sek..surat tu nak kena reply samada setuju terima atau tak...

Huh lega..submit borang n dok masa 20 Oktober..lulus 22 Nov..Sebulan 2 hr je proses loan gov sekarang...
Jadi selepas dapat kunci rumah saya akan mula membayar RM1095.95 sen sebulan..tak dapatlah enjoy enjoy pas ni sbb dah kena bayar rumah.Tapi satu kepuasan..hasil titik peluh kita nampak tersergam walaupun bukan bungalow atau villa.cuma semi d kecik...hehehe..Terima Kasih Allah atas nikmat mu yang tidak terhingga..

Dr mula mula dihalau dr rumah sewa..kini kau gantikan dengan sebiji rumah sendiri...senang..hati berbunga...

yang bestnya..yg amek corner lot kat taman ni..sume cikgu cikgi..hehehe

3 comments:

kakyong said...

tahniah.. x lama lagi dpt lah dok rumah sendiri..

Hanna said...

tahniah nazz..alhamdulillah ade jugak rezki..kiter ni lom ader rezki lg nk dok rmh sndr..huhu..

Naz Nur Nhazzla said...

tq kakyong

kak hanna..tq..insyaallah rezeki akak nanti umah beso..umah saya comei je

SIGN JANGAN TAK SIGN