Followers

Sponsored By

Monday, September 5, 2011

Kami beraya...








Tak terlambat lagi kan nak update pasal Raya dan mengucapkan Selamat Hari Raya kat kalian semua..

Tahun ni tema kami pink pink..Dah lama nak kaler ni.Tp disebabkan en rizal tak mau..jambu katanya..terpaksalah ditunda tunda..Tapi tahun ni dia setuju plak...

Warna kami xsama..xsedondon tapi dalam gambar comei plak...

Raya pertama..kami sedondon pink..
Raya kedua..sedondon cuklat...
Raya ketiga ...sedondon purple..

Tapi yang ada gambo pink je.uhuk uhuk..

Yang pink ni masa raya kat Benut.Jom layanzzz

3 comments:

mawar (^_*) said...

wahhh..kepink2 akak sekeluarga...sweet je

selamat hari raya jgk (^_^)

http://kinderbuenogulz.blogspot.com/

iera me casa........ said...

pink..... lawaaaaaaaaaaaaa

boria ngan iera jugak la naz ya.. hehehehe...

omey nya budak laki pakai baju melayu kala pink

Gieyana said...

kaler pink..we all suka gak kaler nie..nasib baik hb nk juga pakai kalau choose this colour..:)

SIGN JANGAN TAK SIGN