Followers

Sponsored By

Monday, April 30, 2012

Terbermalam Di Port Dickson

salam semua..lamanya saya tak bersiaran ye..saya cuba nak menulis melalui experia saya tapi saya pun xfaham kenapa tak boleh type kat ruangan menulis ni..tu yg akhirnya bersawang sawang padahal sy selalu je online sejak guna umobile nternet ni..

dah banyak sangat yang ketinggalan..apa saya nak bgtau ye?ringkas je lah..
1.Gaji saya dah naik..syukur alhamdulillah..dlm masa 4tahun dlm KPM dah 3 kali gaji naik..rezeki anak anak.
2.Riyash saya dah jalan dah masa umur setahun sebulan..dah laju dah sekarang
3.Saya masih belum masuk rumah tapi masih menunggu..alah..6bln pun belum tempoh sy beli rumah tu..sabar lah wahai hati..
4.Rikazz saya dah mengaji sampai dho..bolehlah..

Masa cuti hujung mggu hari tu..saya ajak emak suami sekeluarga lah senang kata pergi Nilai cari tudung.Konon nak ajak lah adik  sekeluarga.Tp adik saya kena standby DEMO BERSIH KUNING tu..adik ipaq plak ada program di sekolah,,anak sedara pun demam..jd jalanlah sendiri..

Lepas membelah Nilai..ajak suami pergi pantai nak meraikan anak anak.Dalam perjalanan ke Port Dickson boleh plak terpk nak tido sana.Dengan sehelai sepinggang pergilah jugak kesana.Sebenarnya sangat rugi kalau percutian yang tak dirancang tapi nak buat mcmn..dah itu takdirnya.

Seronok tgok anak anak main air..main pasir..Saya pun lepas gian main air laut,,Malamnya nak bermalam kat TIARA BEACH RESORT tp bilik full sbb ada kursus.Tak dpt terjun pool.Tidolah hotel budget 130RM..buruk juga tp bolehlah..buat berteduh..







ok...tu je.wassalam

2 comments:

Yan said...

dulu tingin juga nak p tiara beach resort.. ms lum beranak pinak dulu penah stay kt resort mengadap tiara beach resort.. tp ms tu penginapan free.. so kite p jela..
tu ms tahun 2008.. la ni dah 2012.. tak tercapai2 lg hasrat ekeke

Naz Nur Nhazzla said...

Sy tdo tiara tu pun sbb kursus..tu yg konn nk bwk la keluarga rasa kat sna..xberjaya

SIGN JANGAN TAK SIGN