Followers

Sponsored By

Sunday, March 28, 2010

Ku tak mampu nak berblogging

Huhuhu...ku sedih..ini laptop ku kedua selama ku mampu nak beli laptop ku sendiri..tak tau apa penyebabnya tiba tiba je laptop ku takleh boot..tiba tiba..tak ada hentakan atau jatuhan..hampir sebulan dah ku simpan laptop tu..sebab xda duit nak ganti..biasalah gaji dah 2bln bln yg lepas xda kan..ku sabar lagi..ku ingat laptop tu kene format je..
Bila dah gaji..selepas bayar segala hutang..ku pun pergi ke loyat..
tapi setelah hampir 2jam aku menunggu...jawapannya..
AKAK..HARD DISK DIA ROSAK LAH..KALAU NAK BELI 200 LEBIH SIAP FORMAT..
alahai..balance aku ada 300 je untk perbelanjaan sementara tunggu suamiku dpt gaji..em..aljawabnya..ku kene tggu lama sebelum dpt beli hard disk lain..broadband?ku nak terminate lah..sbb dah sebulan ku bayar tp xguna...ni?online pakai laptop adik

SIGN JANGAN TAK SIGN