Followers

Sponsored By

Thursday, November 3, 2016

Keputusan Peperiksaan Akhir Tahun 2016

Diam tak diam.Sudah setahun anak sulungku menjejaki kaki di bangku sekolah rendah.Hanya tinggal beberapa bulan saja lagi Dia akan menginjakkan kaki ke tahun dua.
Ini bermakna 2 tahun saja lagi kereta Persona tu akan cash.10 tahun kau...loan kereta tu.Tu la harta pertama yg aku beli selepas aku berjaya masuk bidang perguruan.
Beralih ke persekolahan Rikazz.Aku masih lagi dalam eksperimen cara pembelajaran Rikazz.Apa eksperimennya..
Rikazz x payah ulangkaji utk exam
Rikazz kene pergi sekolah hari2 sebab dia dapat belajar di sekolah aje
Ulangkaji di rumah akan buat Rikazz stress dan blur nak jawab masa exam.
Aku masa sekola dulu selagi x habis baca buku aku tak tidur tapi budak ini lain.
Kali pertama ujian SK rikazz tengah demam jadi aku memang x tawakal je la..resultnya dia dapat 5A1B...tapi cikgu dia kata ujian 1 tu memang senang.(zaman skang.kedudukan dlm kelas kene ikut banyak A)
Nak x nak memang kene kumpul A jugak la.
Bila setengah tahun Rikazz sihat dan seminggu sebelum tu Ku pulun ajak Rikazz ulangkaji .
Resultnya...hem..terduduk..
1A 2B 2C 1D..dr no 2 trus menjunam ke no 19.
Result akhir tahun..aku x harap banyak.Hanya mendoakan Rikazz dapat perbaiki result stgah tahun dan dapat masuk ke kelas yg lebih baik.Skarang dia kelas ke 3. Biasalah makin belakang makin bnyak kawan main dr yg nak belajar.
Cara belajar...aku mmg x sruh rikazz baca buku.Just siapkan balance latihan dr buku2 latihan yg aku beli dulu.
Ada subjek dia belajar ada subjej langsung x sentuh pun.Tidur awal.
Keputusannya???
Kita sambung kemudian k. Sbb baru dapat result 10 subjek je.Tunggu 3 subjek lg.

5 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

mmo hao said...

The petty hat is 100% brushed cotton with our unique design the front.This light soft hat can be packed away easily making it the ideal hat for vacation travel and all times when you want to keep the sun off of your beautiful face
petty hat | petty hat| petty hat

Sharon Stone said...

Before online casinos, the first fully functional gambling software was developed by Microgaming, an Isle of Man-based software company. keputusan 4D hari ini

شركة المثالية said...


شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل

تاج للخدمات المنزلية said...


توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

SIGN JANGAN TAK SIGN