Followers

Sponsored By

Sunday, February 19, 2012

Shopping shopping utk rumah


Ngada ngada kan..entah bila dapat masuk umah baru tu tapi dah sibuk beli beli barang.Sementara ongkosnya ada baiklah dibelikan dulu.Takut terguna..saya g Nilai beli langsir utk satu rumah.Memandangkan umah saya semi D semua ruangan ada tingkap.kalau xberlangsir terang bulan plak nanti.Saya beli utk 12 keping tingkap dan 2 lapis utk sliding door siap jahit.harga RM500 ok x?Saya mmg xpernah shopping utk rumah sebelum ni,

Pas tu saya g GC Lighting beli satu lampu cantik utk ruang tamu dan ruang makan.Harga kat GC lighting tu affordable dan banyak pilihan yg jarang kita jmpa dr segi design nya.Utk rumah kecik mcm saya ni mna lah sesuai beli laampu chandeliar yg bergayut gayut tu.lagipun mahal..ni lampu makan dpt 39.90 dan lampu ruang tamu 200 lepas diskaun.Geram nak beli mcm mcm lampu tp duit xbanyak plak masa tu.lampu downlite pun satu unit rumahnya 12.90..

saya juga dah beli cat..yg tinggal kipas dan lampu-lampu kalimantang..yg lain lain tu bila dah masuk umah pun boleh kan..

tadi suami g tgok umah kami dah ada alamat dah..NO 2 rupanya ..memang kami sekeluarga ngam dgn no 2 kot

Saturday, February 18, 2012

Jari berjaahit

kredit to rikazz

Sala kengkawan sume.lama saya tak bersiaran ye..ha a..sangatlah bz di sekolah mahupun di rumah..begitulah tugas guru.tugas kami ni 24 jam bekerja..

Jari sapa berjahit tu?oh..moh saya nak citer ni.jari suami saya masuk mesin katanya.berjahitlah 5jarum.sikit je kan.sekarang ni dia masih mc lagi.setahu saya kalau cedera waktu bertugas boleh claim perkeso kan?

jari yang kena ni jari telnjuk kanan.mujurlah si suami ni kidal.kalau x apa pun tak boleh buat ye.
sian suami.kepada kawan kawan di luar sana..malang tidak berbau. jadi jaga diri!

Sunday, February 5, 2012

Selamat Bertunang Sepupuku



org jarang bersolek..sekali bersolek sgt cntik
Hari ini sepupu baikku Ruhaida selamat bertunang dengan pilihan hatinya Rahman..Sayangnya ..aku tak dapat hadir bersama bagi meraikan pertunangan Aida di Johor.Apapun adik Nazla bersyukur kerana Aida bakal menamatkan zaman bujangnya dalam tahun ini juga.Mungkin hanya terpaksa memberi laluan kepada adiknya yang telah bertunang terlebih dahulu untk bernikah.Sebelum ni..mcm mcm org diperkenalkan kepada Aida..namun akhirnya jodohnya dengan kwn sekolah...tak payah jauh jauh kan.Pape pun adik Nazla doakan segalanya berjalan lancar dan tahun hadapan Rikazz n Riyash dpt kwn baru.hehehehe..tak pun kita bersalin sama sama nak.ekekeke..ada hati tu..

Friday, February 3, 2012

Selamat Hari Lahir Aku!


Saya dilahirkan pada 4 Februari 1983 pukul 10.30 mlm.

Tahun ini saya berusia 29 thn.

Wish list saya yg belum tercapai ialah

BABY GIRL RAMBUT GULUNG2 MANJA..

yg lain saya dah bersyukur dah.Doakan kebahagiaan saya

SIGN JANGAN TAK SIGN